HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

 

Ezzel a webáruház szolgáltatással egyszerűen, rövid idő alatt, olcsón jelenhetsz meg az interneten. Fix havi díjak mellett a teljes szoftveres és hardveres hátteret biztosítják marketing támogatással együtt, így előre tervezheted a költségeidet.

Jelenleg több mint 300 webáruházat üzemeltetnek többmilliárdos forgalommal, hibáktól mentesen, alkalmazkodnak az igényekhez.

Csináld kicsiben vagy nagyban.

Ha kicsi vagy akkor ez a legjobb megoldás számodra mert egyszerű a kapcsolattartás a látogatókkal, vásárlókkal, könnyen kezelhetőek a termékek és a rendelések.

Lehetőséged van az áruházad olyan módon történő üzemeltetésére, hogy ahhoz csak az általad megadott, a partnereknek létrehozott felhasználói névvel, és jelszóval lehessen hozzáférni. Így csak ők látják az áruházad tartalmát. Ha nagyban csinálod.

De lehetőséged van a kis- és nagykereskedelmi áruház párhuzamos működtetésére is,

A próba webáruház használata teljesen ingyenes 14 napig, mindenféle kötelezettségektől mentes, miért fizetnél százezreket egy webáruházért?

Bolthely.hu - Egyedi webáruház havi 1800 Ft-tól!

WebÉtelfutár - Legyen profi, naprakész ételkiszállító rendszered!

A WebÉtelfutár szoftverük kifejezetten éttermek, ételkiszállítással foglalkozó vállalkozások számára kifejlesztett változat.

A WebÉtelfutár fő előnye, hogy bármikor módosíthatsz és bármit az étel és itallapon, akciókat hirdethetsz meg, bővítheted a listát. Mindezt egyszerűen, igényes és ízléses webkörnyezetben - minimális költséggel.

WebIngatlan - Az ingatlanközvetítő irodák megoldása!

A WebIngatlan szoftverük kifejezetten ingatlanokkal, ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozások számára kifejlesztett változat.

WebKatalógus

A WebKatalógus segítségével könnyen, rendszerezetten jelenítheted meg a világhálón termékeidet, szolgáltatásaidat, rendelési lehetőség nélkül.

WebApró

Felépítésében megegyezik a webáruház szoftverükkel, viszont itt a "termékeket", vagyis az eladásra szánt tárgyakat/szolgáltatásokat a látogatók tölthetik fel.

Címkék: webshop webáruház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr91537524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása