HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

Testőr és védencének megdöbbentő története. Szerezd meg a regényt most DÍJTALANUL!

Regény DÍJTALANUL!
Az életed ára
Christian Mills új életet kezd, de ezért nagy árat kell fizetnie!

Most INGYEN a Tiéd lehet a Regény!
Alexander Schlingloff  "Az életed ára" című regénye egy vérbeli kaland. Ha szeretnél nagyszerű időt tölteni egy ámulatos könyvvel, most DÍJTALANUL elküldjük Neked ezt a páratlan írást elektronikus kiadásban!

"...az idegen teljes erejéből megütötte Saraht. A lány feje hátracsapódott, hajának szőke fürtjei az arcába hullottak. Nem ellenkezett tovább.
Már félig betuszkolták a kocsiba, amikor Christian végre felengedett. Miközben keze a hóna alatt lapuló pisztolytáska felé lendült, szemei összeakadtak a sofőr szemeivel.
Egy hosszú és kíméletlen pillanat.
A feleszmélés pillanata: Saraht elrabolják!"

Egy fergeteges regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről. Testőr és védencének megdöbbentő története. Kattints ide, és szerezd meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Címkék: ajánló regény

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr872086024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása