HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

- Azért mert nincsen vagy azért mert van?
- Üres a zsebed, anyagi gondjaid vannak?
- A pénzért való aggódás megterheli a mindennapjaidat?

Sokan azt hiszik, hogy a több pénz megoldja anyagi gondjainkat, pedig a legtöbb esetbe még több problémát okoz.
 

Meggyőződésünk, hogy a manapság divatos trükkök és a vevők hülyének nézése helyett a pénzügyi szolgáltatóknak és az azt (ő termékeiket) értékesítő tanácsadóknak ideje ténylegesen „szolgálni”, aminek egyfajta értékteremtő tevékenységnek kell lennie.

A tanácsadókat még jogi értelemben sem lehet felelősségre vonni. Miért? Hangzik minden épeszű ember szájából a kérdés. Egészen egyszerű a magyarázat amikor egy ügyfél aláírja a szerződését, akkor az összes kockázatot és felelősséget is bevállalja, tehát bármilyen veszteséget is szenved a költségekből, vagy a kockázatokból adódóan, önhibának számít. Az ügyfél rosszul döntött.

A mai pénz egy hatalommal felruházott testület rendelete tartja életben. Manapság a globális gazdaság alapja az adósság és a bizalom. Amíg kéz a kézben haladunk és senki nem válik ki a sorból, minden oké, vagy is oltárian kiszámíthatatlan és érzelmileg befolyásolt. 

Sokan azt hiszik azt hiszik, hogy a több pénz megoldja anyagi gondjainkat, pedig a legtöbb esetbe mégtöbb problémát okoz. Legtöbb ember első sorban azért küzd anyagi nehézségekkel, mert sosem sajátította el a készpénz áramlás irányításának tudományát.

Sok ember elkölti a pénzt, amit még meg sem keresett, hogy olyan dolgokat vehessen meg, amire semmi szüksége, és hogy kiváltsa olyan emberek csodálatát, akiket nem is kedvel. Ne tedd. Ezzel önmagad alatt vágod a fát. 

Nem a pénzből fogod megvalósítani az álmaidat. Ennek pont az ellenkezője igaz: az álmaidból fogod megteremteni azt az anyagi bőséget, amit most még elképzelni is alig tudsz. Ha mersz álmodni. Ami nem egyenlő a sóhajtozással.

Megfelelően álmodni csak akkor tudsz, ha előtte megteremted azt a szellemi bőséget, azt a szellemi minőséget, ami alkalmassá tesz arra, hogy sok pénzed legyen. Nem véletlenül van egyes embereknek sok pénze, másoknak meg kevés.

Alapszabály, amit sokan nem tudnak:
Ha nincs pénzed, az nem azért van, mert keveset keresel!

Azért van, mert nem kontrollálod a pénzügyeidet!

A pénz játékát mindenki játssza, de van, aki ismeri a játékszabályokat.

Leülnél bármilyen játékot játszani a játékszabályok ismerete nélkül?

Éppen ezért akkor van értelme bármilyen információnak, ha azt később az életedben használni is tudod, erre azonban nem nagyon láttunk még példát, hogy hogyan tegyük ezt.

A körülmények érdemi javulására rövid időn belül nem lehet számítani, hiszen nemcsak olyanok váltak törleszteni nem, vagy már csak alig képes adósokká, akiknek az életkörülményei hirtelen rosszra fordultak (például elvesztették az állásukat), hanem azok is, akiknek a megugrott törlesztő részlet egyszerűen meghaladja a teherbíró képességét.

Márpedig ezek a lakáskölcsönök jellemzően évtizedes futamidejűek, így a havi törlesztéstől
törlesztésig élés ma azoknak is reális életperspektíva.

A tömeges lakáshitelek és a devizaalapú kölcsönök lehetséges következményeit rosszul mérték fel a bankok és az állam is. És a tévedésért most mindenkinek fizetnie kell.

Emberek millió teszik fel nap mint nap a kérdést önmaguknak, százával kapom a segélykérő leveleket, hogyan lehetne az adósságtól megszabadulni?

Érdekel?



 

Címkék: oktatás alapismeretek intelligencia on line vállalkozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr312374823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása