HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

 

A magyar emberek 20%-a mondja magáról, hogy beszél valamilyen idegen nyelvet, de a valóságban csak 2% beszél igazából ! A titok, amit eddig elhallgattak előled:

Nem lenne egyszerűbb úgy tanulni, hogy már a legelején 1-2 óra alatt az ember megtanulja az angol hangzók kiejtését? És nem lenne egyszerűbb, ha minden szakszót azonnal elmagyaráznánk abban a pillanatban, amikor először előfordul? Nem lenne ilyen módon sokkal gyorsabb és könnyebb a tanulás? (Persze akkor az emberek nem költenének annyi pénzt el a nyelviskolákban. Ezért a nyelviskoláknak ez nem érdekük.)

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan nyelvköny, ami nem csak azt mondja, hogy "ez után az ige után főnévi igenevet használunk", hanem ezt is elmondaná részletesen, hogy mi is az a főnévi igenév, és pontosan mire használják a magyarban és az angolban.

Mit gondolsz, ha már az elején érted ezeket a szavakat, akkor mennyivel gyorsabban fog menni az angol tanulás?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: angol nyelvtanfolyam online nyelvtanulás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr361537837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása