HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

Hírlevélküldés és megrendelés nyilvántartás pár gombnyomással! E-mail hírlevélküldés egyszerűen. Mi is a Webgalamb3 szoftver?

Alapvetően természetesen hírlevél küldő program amellyel könnyedén létre tudsz hozni hírlevélcsoportokat, és honlapodon lehetőséget adhatsz látogatóidnak, hogy feliratkozzanak azokra. A honlapról beérkezett megrendeléseket is kezelheted a programmal, automata válaszüzenetet küldhetsz az érdeklődőknek, csoportosíthatod a megrendeléseket akár termékek alapján is, a részletes statisztika segítségével pedig elemezheted a hírlevelei hatékonyságát.

S mindezt egy rendkívül könnyen kezelhető magyar nyelvű adminisztrációs felületen!

A Webgalamb3 minden eddiginél több lehetőséget kínál, mindent tud amire szükséged lehet!

Ez a teljesen automatizált rendszer lehet az ügyfélszolgálatod, nyilvántartója és marketingese egy személyben, csak hagyd, hogy a Webgalamb dolgozzon helyetted. S mindezt elképesztően kedvező áron kaphatod meg, 30 napig ingyenesen kipróbálhatod.

Ráadás! Ingyenes e-mail marketing tippeket is kapsz egy e-könyv formában!

A feliratkozást követően letöltheted a hírlevél marketing e-könyvüket amely megismertet hasznos információkkal a hírlevél marketing megoldásokról, gyakorlati példákkal, konkrét esetekkel.


Webgalamb Hírlevél E-mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Webgalamb Email Marketing és Hírlevél Szoftver

 

Címkék: e mail marketing webgalamb3 hírlevél szoftver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr681537609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása