HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

Azoknak, akik kényelmesen, otthonukból szeretnék elsajátítani a befektetési ismereteket..

Ezen az oldalon egy olyan tanfolyam részleteit ismerheted meg, amely segítségedre lehet a befektetések közötti eligazodásban. A tananyag megismerésével elsajátíthatod a befektetési és tőzsdei alapismereteket A-Z-ig.

Ha a mai piaci viszonyok mellett megtakarításod jó helyen szeretnéd tudni. nem vagy könnyű helyzetbenb. Ajánlatok ezreivel bombáznak a bankok, egymás után nyílnak az új pénzintézetek, új befektetési konstrukciókat reklámoznak a TV-ben, melynek buktatói csak később derülnek ki. Már néhány éve a biztosítók és szakosított pénzintézetek is beszálltak a befektetésekbe. Hogyan tudsz eligazodni? Hol van a pénzed biztonságban? Ki vállalja a felelősséget? Mekkora hozamra számíthatsz? Vállalnak-e árfolyam-garanciát? Mind olyan kérdések, melyre sokszor az üzletkötő sem tudja a választ, akit megbíztál a megtakarításaid befektetésére.

Miért kell ismerned a tőzsdét és a modern megtakarítási formákat? A tőzsde és a részvények az alapjai a legtöbb befektetési formának, hiszen a vállalatok a részvényeken keresztül jutnak tőkéhez. Ezért már a legegyszerűbb befektetési formákban, mint a befektetési alap is jelen vannak a részvények. A megfelelő befektetési alap kiválasztása nem egyszerű, hiszen rengeteg típus és alapkezelő ajánlata közül kell választanod. Ehhez elemezned kell az adatokat, és döntened a befektetési típusok közül. A befektetési ismeretek elsajátításához nincs szükség különleges képességekre, egy kis szorgalommal és gyakorlással jártassá válhatsz a pénzügyi dolgokban.

A másik lehetőség a kényelmesebb. Megbízol egy üzletkötőt vagy tanácsadót, válassza ki helyetted a legjobb konstrukciót. De vajon az üzletkötő, ugyanolyan gondossággal fog eljárni, mint Te, hiszen a pénzedről van szó? Vajon amikor zuhannak az árfolyamok, és ezreket veszítesz, ugyanolyan zaklatott lesz az üzletkötőd mint Te?

A BefektetésTITKOK tőzsdetanfolyam otthon című program megoldást nyújt azoknak,

    * akik nem akarnak kiszolgáltatottak lenni,
    * akik saját maguk akarják megtervezni befektetéseiket
    * akik át szeretnék látni, milyen pénzügyi lehetőségeket használhatnak ki
 

A 6 hónapos tanfolyam során a számodra megfelelő tempóban sajátíthatod el a befektetési ismereteket az általuk küldött leckék alapján (havonta 2 leckét küldenek). A leckék nemcsak elméleti ismereteket nyújtanak, hanem tartalmaznak gyakorlati feladatokat is, melyeket Neked kell megoldanod. A feladatok helyes megoldását is elküldik, így le is ellenőrizheted a tudásod.

 



 

 

 

 

 

 

BefektetésTITKOK  könyv

A könyvhöz az alábbi bónuszokat is megkapod a megrendelésed mellé:

    * Bónusz e-tréning, melyben esettanulmányokat, piaci szituációkat, feladatokat oldhatsz meg a segítségükkel.
    * A könyv mellé ajándék CD-t kapsz, mely a saját portfoliód kialakításához nyújt segítséget.
    * Hozzáférhetsz heti összefoglaló elemzésekhez, melyek a fontosabb magyar részvényekről, külföldi piacok állapotáról nyújtanak áttekintést.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyen követhető és azonnal a gyakorlatba ültethető tőzsdei stratégiák kisbefektetőknek.

A Tőzsdestratégiák a technikai elemzés módszereivel programukból azonnal a gyakorlatba ültethető kereskedési módszereket ismerheted meg.

Elsajátíthatod azokat az elemzési módszereket, kereskedési stratégiákat, melyekkel a szerzők éveket kísérleteztek, és rengetek időt szántak az egyes stratégiák kipróbálására, tesztelésére.

Az anyag egyetlen célja, hogy olyan kereskedési módszereket mutasson be, melyek a tőzsdén előforduló legtöbb piaci szituációban használhatóak.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan vehetsz részt az Elemzésközpont 5 napos tőzsdetanfolyamán az otthonodból, kihasználva a Saxo Bank 250 eurós (kb. 70.000 Ft) kedvezményét?



 

 

 

Csatlakozz az Elemzésközpont viszonteladói programjához! Legyél viszonteladó, és profitálj abból, hogy a látogatót az oldalukra irányítod.

 

 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

 

 

Címkék: oktatás pénz alapismeretek intelligencia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr102159050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása