HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

Most ismerkedsz a különböző webmarketing eszközökkel, így a hírlevél küldéssel, vagy már profi vagy a témában és korrekt, megbízható partnert keresel? Ha IGEN, akkor jó helyen jársz.

Személyre szabható e-mail kampányok

A maximális személyre szabhatóság érdekében a rendszer úgy épül fel, hogy tetszőleges számú egyedi mezőt illeszthetsz be a hírleveled írásakor, így növelve a hírlevél eredményességét.

A hírlevél küldő szoftvert, minden PHP alapú alkalmazással összekötheted, így használhatod a rendszert akár fizetési értesítőnek, vagy küldhetsz vele feliratkozóidnak speciális személyre szabott ajánlatokat.

Létrehozhatsz olyan részeket a weboldaladon, mely csak akkor érhető el, ha valaki regisztrál/feliratkozik, alkalmas például onlinebook-ok letöltésének a kezelésére.

Korlátlan számú lista és korlátlan számú feliratkozó

Rendszerük több tízezres, százezres listákkal is tökéletesen működik.
Megfelel a hatályos jogszabályoknak a kiküldés formája és a feliratkozás kezelése,  megfelel a magyar és a nemzetközi SPAM törvényeknek.

Annak érdekében, hogy nehogy SPAM gyanúba keveredj, úgynevezett double-opt-in feliratkozói módszerrel kezelheted a feliratkozókat. Ez abból áll, hogy a feliratkozó kap egy megerősítő e-mailt a tényleges feliratkozás után, amivel eldöntheti, hogy valóban szeretne-e feliratkozni a listádra.
Egyszerűen használható, nem igényel különösebb hozzáértést

Nem kell bonyolult programozási nyelveket elsajátítanod, garantáltan nem fogsz semmilyen nehézségbe ütközni a rendszerük kezelésével. Minden oldal végig megjelenik a súgót, amik leírják, elmagyarázzák a különböző részeket, illetve ügyfélszolgálatukat azonnal elérheted különböző online módokon.

Teljesen automatizált webalapú működés

Nem kell különösebb internetes infrastruktúrát kiépítened, nem kell méregdrága szerverekbe befektetned, hiszen ezeket mind biztosítják. Nincs más dolgod, mint elkészítened a kampányodat és a szoftverük mindent elvégez helyetted. Automatikusan kezeli a le- és feliratkozókat stb…

Részletes, mindenre kiterjedő statiszitka

Szoftverük részletes, mindenre kiterjedő statisztikát készít a kiküldött levelekről. Nagyon fontos az, hogy ne csak úgy küldözgesd a leveleket, hanem pontosan tudd mérni, például a leiratkozókat, megnyitásokat, visszapattanásokat, átkattintásokat, továbbításokat, azt hogy a leveleidbe milyen linkre kattintanak … stb. A statisztika rendszerük mindenről pontos grafikont készít.

Mire lehet még szükséged?

A hírlevél küldő szoftverük mindent tartalmaz, amire egy kezdő, vagy éppen profi webmarketingesnek szüksége lehet. Példul: listaépítő, feliratkozó űrlapok, autoresponderek, beépített hírlevél szerkesztő, kampánykövetés, eredményesség vizsgálat, jelentések, statisztikák. Fejlesztői csapatuk várja az egyéb igényeket is, amivel tökéletesíthetnék a szolgáltatásaikat.

 

Hírlevél megoldás

 

 


 


 

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

 

Címkék: marketing értékesítés hírlevél szoftver on line vállalkozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr222158906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása