HTML

Internetes pénzkeresés

On-line üzletépítéshez szükséges tanácsok, bevált módszerek , tanfolyamok eszköztára egy helyen.

Friss topikok

Linkblog

 

A Hobbimilliomos Project című könyv kezdőknek készült, és elmagyarázza, hogyan is lehet pénzt keresni az interneten. Nem baj, ha még sohasem készítettél weboldalt. Nem kell értened a programozók halandzsa nyelvét sem, akkor is képes leszel pénzt keresni az Interneten ezzel. Ha van Interneted otthon, és képes vagy megírni és elküldeni egy emailt, akkor már eleget tudsz ahhoz, hogy belevágj a Hobbimilliomos Projectbe.

A pénzkeresés partnerprogramokkal, azt jelenti, hogy van valakinek egy terméke vagy szolgáltatása, amit egy weboldalon hirdet.

Ha te a partnere leszel ennek a cégnek, azaz feliratkozol a partnerprogramjára, és látogatókat küldesz a weboldalára, akkor minden vásárló után valamekkora összeget fizet neked az adott oldal tulajdonosa.

A látogatókat úgy tudod oda küldeni, hogy kapsz egy partner linket, amire ha kattint valaki és úgy nézi meg a cég oldalát, akkor a weboldal eltárolja, hogy azt az embert te küldted. És ha az illető akkor vagy akár később vásárol, akkor az eladási jutalék a tiéd.

Miért jó ez a pénzkeresési lehetőség?

Mert nagyon könnyű. Semmi dolgod sincs vele. Elküldesz emaileket, felrakod a weboldaladra a cég bannerjét vagy szöveges hirdetését és kész. Innentől kezdve nincs vele dolgod. Minden mást a cég intéz. Az eladást, a pénzbeszedést, a kapcsolattartást az ügyfelekkel...stb.

Ez a létező legkönnyebb pénzkeresési módszer. Te csak küldöd a látogatókat és kapod a pénzt. Ismerek olyat, aki 100 ezreket keres ma Magyarországon ilyen módszerrel.

Érdemes neked is beszállni ebbe a bizniszbe.
A jelentkezés a partnerprogramba semmilyen kötelezettséggel sem jár. Ha küldesz embert, akkor pénzt kapsz, ha nem küldesz akkor nem kapsz.
Szerintem megér egy próbát mindenkinek.

Amikor jelentkezel kapsz egy számot és egy jelszót. Ezzel be tudsz lépni egy szép adminisztrációs felületre, ahol minden adatot megkapsz. Itt tudod a partnerlinkedet, a bannereket, a szöveges linkeket megkapni. És azonnal el is kezdheted a pénzkeresést.

A legtöbb ilyen otthoni online vállalkozást hirdető módszer használhatatlan a kezdők számára, mert már feltételez egy alaptudást (weboldal készítés ismerete stb.), ráadásul némi befektetés is szükséges ahhoz, hogy ilyen oldalakat készíts.

Megvan az egyszerű és pontos módja annak, hogyan tudod elkezdeni megkeresni az első dollárokat és utána egyre többet méghozzá 0 forint befektetéssel.

"Ne vesztegesd tovább az időd hiába - minél később kezded el, annál több pénztől esel el - pedig a jólétet te is megérdemled."

Az ingyenes könyvből megtudhatod, hogy....

- miből lesz a pénz az Interneten
- miről érdemes weboldalt készíteni
- mi a kulcsszó és mire jó
- hogyan találjunk piacot
- mit kell tennünk pontosan
- hogyan lehetsz ebből milliomos

Töltsd le most ezt az ingyenes könyvet: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JELENTKEZZ PARTNERNEK MOST !

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: alapismeretek otthoni munka on line vállalkozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr491537774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása